11-concorde og phoenix.jpg

GJØR ET KUPP!


VI HAR NÅ STORBILKAMPANJE 23. AUG. TIL 1. SEPT. BESØK OSS I MALMEFJORDEN OG LA DEG BEGEISTRE AV DISSE FLOTTE LUKSURIØSE BOBILENE!

 

CONCORDE

concorde.png

CONCORDE – REIS PÅ FØRSTE KLASSE!

Concorde er Tysklands ledende produsent av luksusbobiler. Med mer enn 37 års historie og en lang tradisjon er Concorde anerkjent i bransjen som en nyskapende utvikler og fabrikken leverer høyeste presisjon og kvalitetsstandard.

 CONCORDE HAR LAGT NED VELDIG STORE RESSURSER I UTVIKLINGEN AV DISSE BOBILENE OG VI ER STOLTE OVER Å KUNNE VISE FRAM RESULTATET: ET TEKNISK MESTERVERK SOM MANGLER MOTSTYKKE!.

Med en eksklusiv komfort og en utrustning ut over det vanlige så tilbys her en bobil i det ypperste premiumsegmentet . Dette er noe av de faktorene som er avgjørende for at Concorde er en bestselger i sitt segment. Kom inn, slå deg ned, og opplev drømmen!

eksklusiv interiør

Du slipper å gjøre avkall på noe i Concorde. Baderommet i disse bilene er i samme klasse som på et 5-stjerners hotell. Førsteklasses armaturer, hånduktørkere og en romslig dusj. Soverommet likeså: følelse av å være på hotell med kaldskumsmadrasser og en fjæring av veldig god kvalitet. Resten av bobilen er også meget tiltalende og dette er virkelig «hytte på hjul»  Concorde har som mål å produsere bobiler i absolutt topp-klasse, alt for å realisere sine kunders drømmer! Det har de virkelig lykkes med!

Du kan velge mellom åtte ulike planløsninger, hver og en gjennomtenkt til den minste detalj. Alt for at kundene skal få den luksusen de drømmer om! 

Klikk på linkene under for å lese mer om vår bobiler fra concorde


 

PHOENIX

phoenix.jpg

EN PHOENIX BOBIL ER ET EKSKLUSIVT PRODUKT

Tyskbygd høykvalitetsbil som siden oppstarten I 1997 har stått for luksus, eleganse, generøsitet og finesse. Utseendet på PhoeniX ble spesielt utviklet med harmoniske kurver, stilig og med et fremtidsrettet design. PhoeniX betraktes som noen av de vakreste kjøretøyene på markedet.

luksuriøse biler

Disse bobilene er bygd med «mennesklig hånd» og kan sammenlignes med personbilens Aston Martin. PhoeniX produserer noen av de største og meste luksuriøse bilene på markedet. Innenfor visse rammer har man mulighet til å selv velge innredning og interiør.

Vi er importør og autorisert forhandler for Phoenix i Norge. Vi samarbeider tett med fabrikken om utvikling av disse luksus bilene. PhoeniX produserer kun 200 enheter i året. Med dette produksjonsvolumet sørger fabrikken for at ikke noe blir overlatt til tilfeldighetene. Hver enkelt del er nøye skrudd sammen og kontrollert- alt for at du skal få den perfekte bobilen.

Uttale fra PhoeniX om juro caravan

“Vi er stolte av å samarbeide med Juro Caravan, uttaler Wolfgang Steinbauer hos Phoenix.  For oss er det viktig å ha en importør og forhandler som har erfaring og kjenner det norske markedet godt. Phoenix er et høykvalitetsmerke der detaljer er noe av de viktigste i hele produktet. Bilen er bygd opp av flere tusen deler og da er viktig å ha en importør og forhandlere som er like nøyaktige og dedikerte som vi forventer. Dette har Juro Caravan og vi er meget tilfreds med vårt samarbeid og utviklingen Phoenix har i Norge.”

Klikk på linkene under for å lese mer om vår bobiler fra PhoeniX

 

Ønsker du mer informasjon og oppfølging? Fyll ut skjema: