6-Drømmebobil.png

Juro Caravan har utvalget!


Juros fremtidsmål er å bli blant de beste i Norge, levere mest for pengene og være suveren på service og ettermarked. Derfor reiser de ansatte ofte på messer og fabrikkbesøk i utlandet for å kjøpe inn de bilene som bobil-interesserte i Norge jakter på.


Vi har også ansatte innen design og interiør som styler, innreder og gjør bobilene attraktive for det norske markedet,så alt ligger til rette for at du skal finne drømmebilen din her hos juro caravan! Det har også vært viktig for oss å bygge opp et serviceapparat som skal yte deg den hjelp du måtte ha behov for, når du trenger det. Derfor har vi et topp moderne verksted med erfarne mekaniker og fagfolk. Vi har også egen rekvistitabutikk, kafe, kontorer og et stort utstillingslokale

Her er noen av våre merker

 
karmann-4.png

Karmann

Bobiler er frihet, hverdagsmobil og et sted du kan trekke deg tilbake - alt i ett – og desto viktigere er det å finne akkurat den riktige. Tyske Karmann Mobil er Eura Mobils søstermerke for innredede kassebiler, også kalt bybobiler. Bybobiler har blitt en ny trend i bobil- bransjen og er egnet for alle bobilinteresserte, også for folk i storbyene. Bobilene fra Karmann er kompakte og velutstyrte. De lar seg lett parkere i trange bystrøk og kan brukes som en bil nr 2.

 
concorde.png

Concorde

Concorde har lagt med veldig store ressurser i utviklingen av disse bobilene, og vi er stolte over å kunne vise fram resultatet. Et teknisk mesterverk som mangler motstykke!
Med en eksklusiv komfort og en utrustning ut over det vanlige så tilbys her en bobil i det ypperste premiumsegmentet .
Dette er noe av de faktorene som er avgjørende for at Concorde er en bestselger i sitt segment. Kom inn, slå deg ned, og opplev drømmen!