Concorde

concorde-centurion-2018.jpg

Concorde har lagt ned veldig store ressurser i utviklingen av disse bobilene og vi er stolte over å kunne vise fram resultatet: et teknisk mesterverk som mangler motstykke!.

Med en eksklusiv komfort og en utrustning ut over det vanlige så tilbys her en bobil i det ypperste premiumsegmentet .
Dette er noe av de faktorene som er avgjørende for at Concorde er en bestselger i sitt segment. Kom inn, slå deg ned, og opplev drømmen!

King of the road

Mer enn 7,5 tonn tung, opp til 11,5 meter lang og nesten 2,5 meter bred,  – Concorde Liner Plus er en majestetisk doning på veien og bygges enten på Iveco Eurocargo eller Mercedes-Benz Atego. Velg mellom åtte ulike planløsninger, hver og en gjennomtenkt til den minste detalj. Alt for at kundene skal få den luksusen de drømmer om! 

concorde-centurion-2018-media.jpg

eksklusiv interiør

Du slipper å gjøre avkall på noe i Concorde. Baderommet i Liner Plus er i samme klasse som på et 5-stjerners hotell. Førsteklasses armaturer, hånduktørkere og en romslig dusj. Soverommet likeså: følelse av å være på hotell med kaldskumsmadrasser og en fjæring av veldig god kvalitet. Concorde har som mål å produsere bobiler i absolutt toppklasse, alt for å realisere sine kunders drømmer! Det har de lykkes med!