Cart 0

BOBILER  • CAMPINGVOGNER • SERVICE • TILBEHØR

finn drømmebobilen din!
se vårt store utvalg

Drømmer du om bobil? Bobillivet handler i dag om topp komfort på tur og maksimal frihet. Vi hjelper deg å finne bobilen som passer dine behov!

klatring-karmann.png

karmann
DRA DIT ANDRE DRØMMER OM

Over stokk og stein, på grus, på snø og hva som ellers møter deg på din vei. Vår Dexter 560 4x4 fører deg utrolig sikkert gjennom vanskelig terreng og åpner for nye muligheter for deg når det gjelder å nyte ferien.

concorde.png

concorde
Luksus på fire hjul

Concorde har lagt ned veldig store ressurser i utviklingen av disse bobilene og vi er stolte over å kunne vise fram resultatet: et teknisk mesterverk som mangler motstykke! Concorde er synonymt med utsøkt kvalitet, god brukervennlighet og praktiske løsninger. 

BRAVIA MOBIL
EGNET FOR HELÅRSBRUK

Bravia leverer kompakte biler av høy kvalitet, med allsidige bruksområder, smakfullt og slitesterkt interiør og gode løsninger. Firehjulstrekk er mulig på alle Bravia sine modeller.

 
 

Egnet for
helårsbruk!

En bybobil er lettere å kjøre på smale grusveger og bruer på skog og fjellturer, der vi jakter og fisker, eller går på ski. Stålkarosseri tåler mer enn plast/aluminium. Veldig praktisk å bruke som bil eller som bobil. Bybobiler har to store nødutganger, bakdør og sidedør. Mye lettere å bruke den anonymt ved parkering, og eventuell overnatting i byer og ved kjøpesentre

Peugeot 30 Garage-01.jpg
 

Bravia Swan

Elegant og bevegeldig som en svane! Akkurat passelig stor, for å kjøre en tur på trange veier i europeiske metropoler eller for å styre oss over bratte veier under fjelltoppene. SWAN tar oss gjennom de vanskelige tilgjengelige hjørner av verden - til naturperlene!

 
 

Reis på første klasse!

PhoeniX-liner har alltid stått for luksus, eleganse, generøsitet og finesse.
Utseendet på PhoeniX-liner ble spesielt utviklet med harmoniske kurver, stilig og engasjerende vennlig – et integrert smil – med et fremtidsrettet design.
Ikke rart at våre liners betraktes som
de vakreste kjøretøyene på markedet.

Schiefer-Schlafen_Liner.jpg
 

Phoenix

Tyskbygd høykvalitetsbil som siden oppstarten I 1997 har stått for luksus, eleganse, generøsitet og finesse. Utseendet på PhoeniX-liner ble spesielt utviklet med harmoniske kurver, stilig og med et fremtidsrettet design Phoenix betraktes som noen av de vakreste kjøretøyene på markedet.

 
 

Om natten
i 1000 stjerners hotellet

En lokasjon til å  drømme om, stjerne himmel inkludert.
Herlig avslappet og utsovet kan du starte dagen  neste morgen. 

karmann stjernenatt.jpg
 

Karmann

Bobiler er frihet, hverdagsmobil og et sted du kan trekke deg tilbake - alt i ett – og desto viktigere er det å finne akkurat den riktige. Tyske Karmann Mobil er Eura Mobils søstermerke for innredede kassebiler, også kalt bybobiler. Bybobiler har blitt en ny trend i bobil- bransjen og er egnet for alle bobilinteresserte, også for folk i storbyene. Bobilene fra Karmann er kompakte og velutstyrte. De lar seg lett parkere i trange bystrøk og kan brukes som en bil nr 2.

 
 

På tur med barnebarna

Det er velkjent at barn i alle aldre elsker camping. I en bobil får du campingtur men samtidig mye mer luksus enn en telttur. Vi gir deg her noen tips for at turen blir så vellykket som mulig!

 
Weinsberg inne.png